Home / АДМИНИСТРАЦИЈА / БИЗНИС / Eлектронско јавно наддавање За продажба на недвижен имот во н.м.Врбјани, н.м.Славеј и н.м.Обршани, сопственост на Општина Кривогаштани

Eлектронско јавно наддавање За продажба на недвижен имот во н.м.Врбјани, н.м.Славеј и н.м.Обршани, сопственост на Општина Кривогаштани

ЛИНК ДО ОБЈАВАТА  objava Врбјани. obrsani, slavej

About Папучкоски Николче

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

АСФАЛТИРАНИ УЛИЦИ ВО ВРБЈАНИ, ПОДВИС И КРИВОГАШТАНИ

Изминатиов период во општина Кривогаштани се одвиваат интензивни активности за асфалтирање на ...