PRIJAVI PROBLEM 2

ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА ЗА НАЈМАЛИТЕ

0

Во организација на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион и Мрежата за културен развој на Пелагонискиот регион вчера се одржа театарска претстава за најмалите. Претставата се одржа во просториите на домот на културата во Кривогаштани каде што во голем број присутни беа учениците на двете основни училиште во општината.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply