ВТОРА ФОРУМСКА СЕСИЈА ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

На ден 28.10.2015 година – Среда во просториите на спортската сала при ОУ Манчу Матак во Кривогаштани во 19 часот. Општина Кривогаштани по тој повод ги поканува сите жители на општината да присуствуваат и да учествуваат во креирањето на буџетот на општината.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply