PRIJAVI PROBLEM 2

ПРОДОЛЖУВА ИЗГРАДБАТА НА ТРОТОАРИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

0

Денес започнаа активностите за доизградба на тротоарот на улица Филип Втори во Кривогаштани од Црквата Св.Димитрија до Фонтаната. Изградбата е финансирана од општина Кривогаштани во вредност  од околу 300 000 денари каде што со бекатон поплочени ќе бидат нешто повеќе од 200 метри квадратни. Со реализацијата на овај проект ќе се оформи една целина заедно со  досегашниот тротоар покрај самата црква. Општината и понатаму ќе продолжи со реализацијата на проекти за уредување на централните подрачја на сите населени места во општина Кривогаштани.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply