PRIJAVI PROBLEM 2

ПРЕЧЕК НА МАРАТОНЦИТЕ ОД МАРАТОНОТ ВО ЧЕСТ НА ТОШЕ ПРОЕСКИ

0

Денес во Општина Кривогаштани од страна на Градоначалникот и претставници од општинската администрација и советот како и дечињата од основното училиште Манчу Матак од Кривогаштани беа пречекани маратонците кои трчаат од Нова Градишка до Крушево во чест на Тоше Проески. 16 маратонци ќе истрчаат нешто повеќе од 1000 километри тргнуваќи од Нова Градишка се до вечниот дом на нашата легенда во Крушево.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply