PRIJAVI PROBLEM 2

СВЕЖО ЦВЕЌЕ ЗА ПАДНАТИТЕ БОРЦИ ВО ЧЕСТ НА 11-ти ОКТОМВРИ

0

Во Чест на националниот празник 11 Октомври, Градоначалникот на Општина Кривогаштани Тони Заткоски положи свежо цвеќе на спомен обележјата на паднатите борци во народното востание во Општина Кривогаштани.

 

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply