PRIJAVI PROBLEM 2

ОДБЕЛЕЖАНА СВЕТСКАТА НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО

0

Секоја година, првата седмица од месец октомври им се посветува на децата под мотото ,,Детска недела’’. За таа цел во детската градинка ,,Весело штркче,, се одржа работилница на која учесници беа децата од детската градинка заедно со своите родители при што подготвија разни видови на храна, кои денес  од 10 до 12 часот  беа продажба. Средствата собрани од акцијата ќе бидат наменети за детската градинка во Кривогаштани.

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply