PRIJAVI PROBLEM 2

ВО ТЕК ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ НА 3 УЛИЦИ

0

Општина Кривогаштани преку Проектот за подобрување на општинските услуги финансиран од заем од Светска банка, обезбеди финансиски средства за реализација на проект за кој во тек е тендерската постапка за изградба на улица „Илинденска„, во Кривогаштани, улица во с. Обршани и улица која ќе ги поврзува населените места Бела Црква и Воѓани.

PAD_Krivogastani_v6rev za na web (1) (1)

 

Share.

About Author

🌑 Општина Кривогаштани 🌑 Соработник зa Локален Економски Развој и Партнерство 🌑 Е-mail: npapuckoski@yahoo.com

Leave A Reply