Home / ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ / ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА ЗА БИЗНИС СЕКТОРОТ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА ЗА БИЗНИС СЕКТОРОТ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Аутомакедонија овластениот увозник, дистрибутер и сервисер за Македонија  на комерцијални возила во Петок со свои претставници ќе присуствува во Кривогаштани, каде пред бизнис секторот од општината ќе одржи јавна презенатација на комерцијалните возилата ISUZU D-MAX за карактеристиките како и поволностите за набавка на истите. По тој повод Ве покануваме да присуствувате на јавната презентација што ќе се одржи во Петок на 04.09.2015 во 11:00 часот во просториите на Клубот на пензионери во Кривогаштани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*