Home / Проекти / ТЕКОВНИ ПРОЕКТИ / ПРИСТИГНА ИНВЕНТАР ВО НОВАТА ИТНА МЕДИЦИНСКА ПОМОШ ВО КРИВОГАШТАНИ

ПРИСТИГНА ИНВЕНТАР ВО НОВАТА ИТНА МЕДИЦИНСКА ПОМОШ ВО КРИВОГАШТАНИ

Денес во просториите на новата итна медицинска помош во Кривогаштани пристигна инвентар со кој се опремија сите простории во објектот кој се најдува во дворот на амбулантата во Кривогаштани. За краток временски период се очекува да започне со работа после вработувањето на персоналот. Со оваа инвестиција се решава еден од клучните проблеми на населението во општината и околните населени места од останатите соседни општини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*